Οικονόμου: Ζήτησε βιογραφικά από τους τηλεθεατές!

Πρόταση στους τηλεθεατές να στείλουν βιογραφικά μια και η θέση του συμπαρουσιαστή του ήταν κενή απηύθυνε το πρωί της Πέμπτης (23/02) ο Δημήτρης Οικονόμου. Αφού καλημέρισε το κοινό, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον συνάδελφό του που απουσιάζει από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ λόγω ασθένειας.

«Με ρωτάτε πού είναι ο Λυριτζής. Τι να κάνω δηλαδή; Δηλαδή δεν με φτάνουν όλα τα άλλα προβλήματα, πρέπει να ξέρω ΚΑΙ που είναι ο Λυριτζής; Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια φωτογραφία του (μια παλιά δηλαδή όταν κάποτε ήταν εδώ πέρα) για την δείτε και εσείς, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι», είπε και πρόσθεσε:

«Πάντως αυτό το πράγμα, το ότι λείπει δηλαδή ο Λυριτζής, έχει και ένα καλό. Άνοιξε μια θέση εργασίας. Γι’αυτό από σήμερα, μπορείτε να μας στείλετε σύντομο βιογραφικό την θέση για την κενή θέση δίπλα μου, η αγορά εργασίας πάντα δίνει ευκαιρίες και παρακαλώ όλους σας να το κάνετε. Τι χρειάζεται; Να έχετε καυστικό σχόλιο και να είστε και από την από εδώ πλευρά και από την άλλη. Μπορείτε και εσείς να γίνετε παρουσιαστές! Γιατί όχι; Δεν έχω λόγια. Με ρωτάνε όλοι και εγώ δεν ξέρω τι να πώ. Είναι ακόμη ασθενής»!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!