Απολέπιση στο σπίτι!


Αναμείξτε 1 κουταλιά της σούπας αλεσμένα αμύγδαλα με 2 κουταλιές του καφέ γάλα. Απλώστε το scrub στο πρόσωπο σας με μικρές κυκλικές κινήσεις και ξεβγάλτε με χλιαρό νερό.

Για τέλειο καθαρισμό
θα χρειαστείτε 1 ακτινίδιο, 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι, 1 κουταλιά της σούπας χυμό πορτοκάλι, 1 κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο, 1 κουταλιά της σούπας μέλι και 1 κουταλιά του καφέ αλεσμένα αμύγδαλα. Λιώστε τα
υλικά στο μπλέντερ. Εφαρμόστε σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και ξεβγάλτε με χλιαρό νερό.

Για κουρασμένα μάτια
Ανακατέψτε ίση ποσότητα ροδόνερου και μεταλλικού νερού, βάλτε το μείγμα σε ένα μπουκάλι και φυλάξτε το στο ψυγείο. Κάθε φορά που νιώθετε τα μάτια σας κουρασμένα, βρέξτε λίγο βαμβάκι και αφήστε το στα μάτια σας για λίγα λεπτά.

Απαλό ντεμακιγιάζ ματιών
Βρέξτε ένα κομμάτι βαμβάκι με χλιαρό νερό και προσθέστε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο. Περάστε τα μάτια σας με απαλές κινήσεις.

Για λιπαρή...
Φτιάξτε έναν πολτό από λίγη μαγειρική σόδα και νερό και απλώστε τον στο πρόσωπο σας. Αφήστε τον για 10-15 λεπτά, ξεβγάλτε με χλιαρό νερό και συνεχίστε με την ενυδατική σας κρέμα.

Ξηρή...
Λιώστε 1 μπανάνα και ανακατέψτε την με 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι (πλήρες). Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο σας και αφήστε το για 10 λεπτά πριν ξεβγάλετε.

Eυαίσθητη επιδερμίδα...
Ζεστάνετε περίπου ένα φλιτζάνι μέλι σε χαμηλή θερμοκρασία. Χωρίς να είναι πολύ ζεστό, απλώστε το στο πρόσωπο και αφήστε το για ένα τέταρτο, ξεπλύνετε πρώτα με χλιαρό και μετά με δροσερό νερό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!