Αυξάνονται δραματικά τα ανασφάλιστα οχήματα


Τι διαπιστώνει στην πράξη ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Ευρωπαϊκής Πίστης» Χρήστος Γεωργακόπουλος
Δε θεωρείται πια είδος πολυτελείας αλλά αναγκαία δαπάνη. Ο λόγος για την ασφαλιστική κάλυψη, για την οποία ενημέρωσε τους Γιαννιώτες συνεργάτες του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ανώνυμης Εταιρείας Γενικών Ασφαλίσεων «Ευρωπαϊκή Πίστη» Χρήστος Γεωργακόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στην πόλη μας στο πλαίσιο οργανωμένων συναντήσεων της εταιρείας με το δίκτυο των 3.500 και πλέον συνεργατών της σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Αντικείμενο των συναντήσεων ήταν η πλήρης ενημέρωση του δικτύου πωλήσεων για την πορεία της εταιρίας έως και σήμερα, για τα οικονομικά αποτελέσματα 2011 και για τη θέση και τις προοπτικές της εταιρίας σε περιβάλλον Solvency II, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της στις τοπικές αγορές.
Τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα έχουν αυξηθεί δραματικά στους ελληνικούς δρόμους με τον κ. Γεωργακόπουλο να τονίζει ότι η ασφάλιση αποτελεί τη μοναδική λύση καθώς όπως τόνισε «Είναι αφροσύνη να μένει κανείς ανασφάλιστος, ειδικό στον κλάδο των αυτοκινήτων, γιατί εκεί δεν αφορά τον ίδιο, αλλά η ζημιά θα γίνει σε άλλον, που θα διεκδικήσει με κάθε τρόπο αποζημίωση».
Από την άλλη πλευρά, η κυκλοφορία λιγότερων έχει δημιουργήσει συνθήκες καλύτερων αποτελεσμάτων για τις ασφαλιστικές εταιρείες και συνεπώς καλύτερων τιμών για τους πελάτες.
Την ίδια στιγμή, σταθερά παραμένουν τα χαρτοφυλάκια, καθώς τα επιτόκια είναι τέτοια που συμφέρουν τον πελάτη να διατηρήσει την ασφάλεια ζωής.
Σε σχέση με το πώς μπορούν οι πελάτες να είναι σίγουροι για την ασφαλιστική τους εταιρεία και τα κριτήρια επιλογής, ο διευθύνων σύμβουλος της «Ευρωπαϊκή Πίστη» τόνισε ότι το πρώτο κριτήριο δεν πρέπει να είναι το ασφάλιστρο, αλλά η φερεγγυότητα και η αξιοπιστία. «Εμείς είμαστε σίγουροι για τη δική μας εταιρεία. Δε μπορώ, και για λόγους ευπρέπειας, να μιλήσω για καμιά άλλη εταιρεία, αλλά πραγματικά υπάρχουν προβλήματα στο χώρο. Ο κόσμος πρέπει να έχει τα μάτια του ανοιχτά, γιατί επιλέγοντας ασφαλιστική εταιρεία, δεν επιλέγει ένα σακάκι, ένα ψυγείο ή ένα αυτοκίνητο, αλλά επιλέγει την επιβίωσή του για τα επόμενα χρόνια. Κρίσιμος παράγοντας είναι και ο ασφαλιστής» τόνισε καταλήγοντας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!