Τα ηπειρώτικα κουπιά στη μάχη του μεταλλίου


Τσίλης, Τζιάλλας, Τσιάβου αγωνίζονται σήμερα στους τελικούς της Λουκέρνης

Τρία ελληνικά πληρώματα θα διεκδικήσουν μετάλλιο κατά την τελευταία μέρα του 2ου Παγκοσμίου Κυπέλλου Κωπηλασίας , την Κυριακή 27/5 στη Λουκέρνη της Ελβετίας. 
Πριν από λίγες ώρες την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος της την Κυριακή (11:14) πήρε η τετράκωπος άνευ των ανδρών με τους Γιάννη Τσίλη, Γιώργο Τζιάλλας του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων μαζί με τους Χρήστου-Παπαχρήστο μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης στον επαναληπτικό.  
Το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (11:35) πήρε και η δίκωπος άνευ των ανδρών με τους Νίκο και Απόστολο Γκουντούλα που κατέκτησε την 2η θέση στον ημιτελικό .  Από την πρώτη κιόλας μέρα είχαν προκριθεί στον μεγάλο τελικό του διπλού σκιφ ελ βαρών των γυναικών που θα γίνει στις 12:27 ώρα Ελλάδας  οι Αλεξάνδρα Τσιάβου   του Ναυτικού Ομίλου Ηγουμενίτσας και Χριστίνα Γιαζιτζίδου.  Άτυχοι στάθηκαν οι Π.Μαγδανής-Λ.Κόνσολας που έχασαν την πρόκριση στον τελικό κυριολεκτικά στο φώτο φινις τερματίζοντας στην 4η θέση μόλις 14 δέκατα του δευτερολέπτου πριν από τους 3ους Βρετανούς και θα αγωνιστούν στον μικρό τελικό.
Τέλος για μια θέση απο την 7η ως την 12η θα αγωνιστούν και οι Χρηστομάνος-Λαμπρίδης που πήραν την 6η θέση στον ημιτελικού της δικώπου ανδρών    

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!