Μπάσκετ: Να μείνει ζωντανός ο Παναθηναϊκός


Σήμερα στις 19:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Να ισοφαρίσει την σειρά των τελικών σε 1-1 και να μείνειζωντανός στην μάχη του τίτλου θέλει απόψε (19:00) ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό ο οποίος είναι μπροστά με 1-0.
Το… καθήκον του έκανε τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός και μετά το 1-0 «κράτησε» την έδρα του και πλέον το βάρος είναι στον Παναθηναϊκό ο οποίος θέλει πάση θυσία να ισοφαρίσει τη σειρά. Ο λόγος είναι αν γίνει το 2-0 απόψε η κατάσταση θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς το επόμενο ματς είναι στο ΣΕΦ.
Η πρεμιέρα των τελικών της Α1 στο ΣΕΦ δεν ήταν ιδανική για τον Παναθηναϊκό που θα κληθεί να υπερασπιστεί την έδρα του στο δεύτερο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.
Το θετικό για τους «πράσινους» είναι πως ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς κάποιο απρόοπτο κι όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του «Ζοτς». Από την προπόνηση δεν έλειψε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που θέλησε να δείξει πως είναι στο πλάι της ομάδας του.
Για τον Ολυμπιακό ο Έϊσι Λο προπονήθηκε και θα κριθεί αύριο το αν θα αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η προπόνηση έγινε υπό το βλέμμα του Γιώργου Αγγελόπουλου και του αντιπροέδρου των «ερυθρόλευκων» Γιώργου Σκινδήλια. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ συνηθίζουν να πηγαίνουν στο ΣΕΦ πριν από κρίσιμα ματς κι αυτό έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και το απόγευμα της Τετάρτης.
Αν ο Έισι Λο τελικά είναι στη 12αδα του αυριανού παιχνιδιού, εκτός θα μείνουν οι Δημήτρης Κατσίβελης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Ανδρέας Γλυνιαδάκης και Μιχάλης Πελεκάνος.
Πηγή:gazetta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!