Αβάσταχτο το βάρος των οικονομικών προβλημάτων



katsinos
Αποφασισμένος να κλείσει το δημαρχείο για διάστημα μεγαλύτερο της μιας ημέρας που αποφάσισε η ΠΕΔ Ηπείρου είναι ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιώργος Κάτσινος κι αυτό γιατί η πίεση των οικονομικών προβλημάτων έχει γίνει πλέον αφόρητη.
Η κατάσταση μέρα με τη μέρα χειροτερεύει κι αν άμεσα δεν δοθούν χρήματα από το κράτος ο Δήμος δεν θα μπορεί ούτε καν να πληρώσει το προσωπικό.
«Βρισκόμαστε σε οριακό σημείο. Από την 1η του έτους δεν μας έχει καταβληθεί ούτε 1 ευρώ από τη ΣΑΤΑ. Μάλιστα δεν έχει υπογραφεί καν Υπουργική απόφαση που να την ορίζει.
Αδυνατούμε να προμηθευτούμε καύσιμα, ηλεκτρολογικό υλικό, υλικά ύδρευσης, να εξοφλήσουμε λογαριασμούς ΔΕΗ, να ανταποκριθούμε στην καθημερινότητα.
Η υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν μπορεί να σταματήσει τη λειτουργία του κράτους και πρέπει άμεσα να παρθούν αποφάσεις», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κάτσινος.
Οι μέρες στο Δημαρχείο είναι πλέον δύσκολες και η πίεση που ασκείται τεράστια. Από την άλλη φως στον ορίζοντα δεν υπάρχει. Οι αυτοδιοικητικοί έχουν ελάχιστες ελπίδες για επίλυση των προβλημάτων από την υπηρεσιακή κυβέρνηση ενώ είναι άγνωστο τι μέλλει γενέσθαι μετά τις εκλογές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!