Με το βλέμμα στη... Βραζιλία η επόμενη μέρα στην Εθνική



Η Γαλανόλευκη ολοκλήρωσε της συμμετοχής της στο EURO 2012 και ήδη ο Φερνάντο Σάντος σκέφτεται το Μουντιάλ της Βραζιλίας, καθώς τα προκριματικά θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο.
Ο Σάντος
καλείται να βρει δύο αντικαταστάτες για τους Λυμπερόπουλο, Χαλκιά, που έκαναν και τις τελευταίες τους εμφανίσεις με το εθνόσημο. Αυτό λογικά δεν θα τον δυσκολέψει, αφού “έρχονται” οι Αθανασιάδης και Καρνέζης, ενώ φυσικά υπάρχει πάντα και η επιλογή του Χιώτη, ειδικά αν συνεχίσει να έχει σταθερή απόδοση με τον ΑΠΟΕΛ.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν οι δύο περιπτώσεις του Γιώργου Καραγκούνη και του Κώστα Κατσουράνη. Ο Καραγκούνης σκέφτεται να σταματήσει από την Εθνική, ενώ και ο Κατσουράνης -με δηλώσεις του μετά τον προημιτελικό με την Γερμανία- άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να δώσει περισσότερες ευκαιρίες στον Κώστα Φορτούνη, ενώ περιμένει από την επόμενη σεζόν ο Αλέξανδρος Τζιόλης να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην Μονακό. Επίσης, ο Παναγιώτης Κονέ αναμένεται να πάρει ευκαιρίες, αφού “κόπηκε” την τελευταία στιγμή από την αποστολή της Εθνικής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Όσον αφορά το κενό που αφήνει στην άμυνα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, τη θέση του οποίου στις αποστολές θα πάρει ο Στέλιος Μαλεζάς ή ενδέχεται να γίνει η έκπληξη με τον Δημήτρη Σιόβα (αν πάρει χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!