Μεσίστιες οι σημαίες στην Πρέβεζα - Κλειστά το Σάββατο τα καταστήματα


Μεσίστιες οι σημαίες στην Πρέβεζα - Κλειστά το Σάββατο τα καταστήματα


Μεσίστιες θα κυματίζουν οι σημαίες στην Πρέβεζα έως αύριο Σάββατο όπου στις 11:00 θα γίνει και η νεκρώσιμος ακολουθία του Μακαριστού Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης Μέλετιου.
Η απόφαση αυτή πάρθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ. Συμβουλίου που έγινε εχθές καθώς επίσης και αντί στεφάνων στην κηδεία από την πλευρά της δημοτικής αρχής να κατατεθεί το ποσό των 500 ευρώ υπέρ του γηροκομείου Πρέβεζας.
Στην συνεδρίαση επίσης αποφασίστηκε το όνομα του Μητροπολίτη να δοθεί σε έναν δρόμο ή μια πλατεία της πόλης της Πρέβεζας.
Την εξώδιο ακολουθία θα τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος ενώ ο Σεβασμιώτατος θα ταφεί σε ειδικό χώρο στην ανατολική πλευρά του Ναού του Αγ. Κωνσταντίνου τον οποίο έχει χτίσει ο ίδιος και τον είχε επιλέξει ως τελευταία του κατοικία.

Νεότερη ενημέρωση 13:32:
Ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας σε ένδειξη πένθους για τον εκλιπόντα Μητροπολίτη Μελέτιο καλεί τα μέλη του να κλείσουν τα καταστήματά τους αύριο Σάββατο.
Εν τω μεταξύ θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάθμευσης αύριο, τις ώρες 6 το πρωί με 2 το μεσημέρι, σε οδούς της πόλης γύρω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου.
Συγκεκριμένα στην οδό πολυτεχνείου από τη διασταύρωση της οδού Κύπρου έως και τη συμβολή με την οδό Καρυωτάκη. Στην οδό Καλημέρη από τη διασταύρωση με την οδό Νικοπόλεως έως τη συμβολή με την Λ. Ειρήνης.
Στην Οδό Αρκαδίου από την συμβολή της οδού Καλημέρη έως την συμβολή με την οδό Πάργης.
Τέλος στην οδό Καραμάνη από την συμβολή της οδού Καλημέρη έως και την συμβολή με την οδό Κύπρου.

Μεσίστιες οι σημαίες και στην Περιφέρεια Ηπείρου

Με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη θα αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Συμβουλίου θα παραστεί αύριο Σάββατο στην εξόδιο ακολουθία. Την ίδια ώρα μεσίστια θα κυματίζει η σημαία στο Διοικητήριο και στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!