Σταδιακά η ανάπτυξη κλιμακίου Canadair στο Άκτιο


Τη μόνιμη στάθμευση στο αεροδρόμιο του Ακτίου, δύο πυροσβεστικών αεροσκαφών Canadair για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών, είχε ζητήσει με έγγραφό του προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.
Σήμερα ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Παναγιώτης Α. Μπονάτσος, απαντώντας στο έγγραφο του Περιφερειάρχη, κάνει γνωστό ότι «σύμφωνα με τον Επιχειρησιακό σχεδιασμό του Πυροσβεστικού Σώματος που προβλέπει την σταδιακή ανάπτυξη του Εθνικού εναέριου στόλου, το κλιμάκιο αεροσκαφών Canadair στο Άκτιο θα αναπτυχθεί με την αύξηση διαθεσιμότητας των αεροσκαφών από το ΓΕΑ».
Ο Αρχηγός αναφέρει ακόμη ότι «το Πυροσβεστικό Σώμα αντιλαμβάνεται την ανησυχία της Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας, γενικότερα σχετικά με το φαινόμενο των δασικών πυρκαγιών και μέσα στα πλαίσια πάντα των αρμοδιοτήτων του, αντιμετωπίζει θετικά και αξιολογεί όλες τις προτάσεις για την καλύτερη καταπολέμηση του φαινομένου». 
Καταλήγοντας θεωρεί ουσιαστική και αναγκαία την συμμετοχή όλων των κοινωνικών δυνάμεων στην αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!