Στο «πόδι» η Σκιάθος για τον εντοπισμό 56χρονου Ισπανού τουρίστα



Άκαρπες παραμένουν 72 και πλέον ώρες μετά την εξαφάνιση του 56χρονου Ισπανού τουρίστα στην Αγ. Παρασκευή Σκιάθου, οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Ο συναγερμός στο νησί σήμανε από το απόγευμα της Τετάρτης, οπότε η σύζυγος του 56χρονου αγνοούμενου δήλωσε την εξαφάνισή του στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και έκτοτε στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση, στην οποία συμμετέχουν η ΕΛ.ΑΣ., η Π.Υ. με άνδρες της ΕΜΑΚ και το Λιμενικό Σώμα, με την βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων, που κατέφθασαν από τον Βόλο στο νησί το πρωί της Πέμπτης ακόμα και ελικοπτέρων (ένα ιδιωτικό και ένα της πολιτικής προστασίας) που συνδράμουν στην επιχείρηση, χτενίζοντας ολόκληρη την περιοχή.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του e-Volos.gr, o 56χρονος Ισπανός άνδρας με την σύζυγό του, κάτοικοι Βελγίου, κατέφθασαν στο νησί για διακοπές και φιλοξενούνταν σε οικία Ελλήνων φίλων τους, μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης, όπου ο 56χρονος έφυγε από το σπίτι γύρω στις 14.00 και έκτοτε αγνοείται.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 56χρονος, με του οποίου φωτογραφίες έχει γεμίσει όλο το νησί, είναι καρδιοπαθής, ενώ όπως αποκάλυψε η σύζυγός του αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!