Νεαρός εκβίαζε 19χρονη με δημοσιοποίηση ροζ βίντεο




Δικογραφία τακτικής διαδικασίας σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε βάρος 19χρονου, ο οποίος κατηγορείται για εξύβριση και απόπειρα εκβίασης.

Ειδικότερα, τέλος Αυγούστου, 19χρονη κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι άγνωστος άνδρας, είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί της και την είχε εξυβρίσει, ενώ την εκβίασε ότι θα δημοσιοποιούσε στο διαδίκτυο βίντεο με καταγεγραμμένες προσωπικές της ερωτικές στιγμές, αν δεν δεχόταν να συνάψουν ερωτική σχέση ή να του δώσει (10.000) ευρώ.

Στο πλαίσιο διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης, αλλά και άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών, πραγματοποιήθηκε αστυνομική ψηφιακή έρευνα, από την οποία ταυτοποιήθηκε ο 19χρονος ως ο δράστης της συγκεκριμένης κακόβουλης ενέργειας.

Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, στην οικία του στην Αθήνα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάσχεσαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα, ενώ από την επιτόπια αυτοψία διαπιστώθηκε ότι οι επίμαχες κλήσεις προς την 19χρονη είχαν γίνει από το κινητό του.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!