Ηγουμενίτσα: Αλβανοί επιτέθηκαν και τραυμάτισαν αστυνομικούς


Ηγουμενίτσα: Αλβανοί επιτέθηκαν και τραυμάτισαν αστυνομικούς
Το περιστατικό έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες σε καφετέρια στην Ηγουμενίτσα.
Οι δύο συλληφθέντες αφού νωρίτερα είχαν χτυπήσει έναν 24χρονο αλλοδαπό, κινήθηκαν εναντίων των αστυνομικών που έφτασαν στο σημείο.
Κατά την διάρκεια της σύλληψής τους ο ένας από τους δύο Αλβανούς χτύπησε τον αστυνομικό με γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι.
Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας:
Συνελήφθησαν, σήμερα (16-09-2012) λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 27 και 25 ετών, οι οποίοι, κατά τη διαδικασία της σύλληψής τους, επιτέθηκαν απρόκλητα σε αστυνομικούς, τραυματίζοντάς τους.
Ειδικότερα, σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι αστυνομικοί κλήθηκαν να επιληφθούν σε επεισόδιο που έλαβε χώρα σε καφετέρια – μπαρ στην Ηγουμενίτσα, ύστερα από καταγγελία 24χρονου αλλοδαπού για απρόκλητη σωματική επίθεση σε βάρος του από τους δύο συλληφθέντες.
Εκεί, μόλις οι αστυνομικοί επιχείρησαν να συλλάβουν τους δύο αλλοδαπούς, ο 27χρονος χτύπησε έναν αστυνομικό με γυάλινο μπουκάλι, τραυματίζοντας τον στο κεφάλι ενώ ο άλλος χρησιμοποιώντας τη ζώνη του παντελονιού του, επιτέθηκε σε άλλον αστυνομικό.
Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηγουμενίτσας ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!