Κατασχέθηκαν πάνω από 500 κιλά χασίς σε 2 ημέρες



Δύο νέες μεγάλες επιτυχίες σε βάρος εμπόρων ναρκωτικών με τη συνολική κατάσχεση περισσότερων από 350 κιλά χασίς σημείωσαν τις τελευταίες ώρες αστυνομικοί σε Γιάννενα και Ηγουμενίτσα.
Υπενθυμίζουμε μάλιστα πως οι επιτυχίες αυτές σημειώθηκαν μόλις λίγες ώρες μετά και την κατάσχεση 159 κιλών χασίς στην περιοχή Πλαίσιο Θεσπρωτίας.
Συγκεκριμένα, χθες το πρωί στο 8ο χλμ της Εθνικής Οδού Κακαβιάς – Ιωαννίνων, στην περιοχή Άνω Παρακάλαμος στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη δύο ατόμων που μετέφεραν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.
Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως σε συγκεκριμένο σημείο της περιοχής άγνωστος δράστης επιτηρούσε έναν χώρο στον οποίο βρισκόταν δεκάδες δέματα με ναρκωτικά.
Μάλιστα ο δράστης είχε στα χέρια του και ένα καλάσνικοφ που έφερε γεμιστήρα με 18 φυσίγγια. Μόλις ο δράστης κατάλαβε πως στο σημείο είχαν πλησιάσει αστυνομικοί εγκατέλειψε, τόσο το όπλο όσο και τα ναρκωτικά και τράπηκε σε φυγή με αποτέλεσμα μέχρι αργά χθες το απόγευμα να έχει στηθεί επιχείρηση για τον εντοπισμό του.
Λίγη ώρα μετά στο σημείο που βρισκόταν τα ναρκωτικά έφτασε ένας 26χρονος Αλβανός επιθυμούσε να παραλάβει τα δέματα με το χασίς, ωστόσο ο νεαρός Αλβανός συνελήφθη αμέσως από τους αστυνομικούς.
Στην περιοχή οι αστυνομικοί εντόπισαν 193 δέματα με 108 κιλά και 135 γραμμάρια χασίς, ενώ επίσης κατάσχεσαν το καλάσνικοφ, τη γεμιστήρα με 18 φυσίγγια, δύο κινητά τηλέφωνα και το αυτοκίνητο με το οποίο είχε φτάσει στον Άνω Παρακάλαμο ο 26χρονος δράστης.
Παράλληλα, την Δευτέρα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας εντόπισαν στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, σημείο όπου έμποροι ναρκωτικών είχαν αφήσει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών για να την παραλάβουν διακινητές.
Οι αστυνομικοί ανάμεσα σε θάμνους και χόρτα βρήκαν οκτώ ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 205 δέματα με χασίς συνολικού βάρους 244 κιλών.
Αμέσως άρχισε έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών και λίγη ώρα μετά συνελήφθη ένας 21χρονος Αλβανός ο οποίος επρόκειτο να παραλάβει τα ναρκωτικά με αυτοκίνητο.
Εκτός από τις ναρκωτικές ουσίες οι αστυνομικοί κατάσχεσαν επίσης το όχημα του δράστη και ένα κινητό τηλέφωνο. Έτσι συνολικά μέσα σε λιγότερο από 30 ώρες οι αστυνομικοί σε Ιωάννινα και Θεσπρωτία κατάσχεσαν περισσότερα από 500 κιλά χασίς.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΥΠΑΣ από τον Ανεξάρτητο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!