Λαβωμένος ο ΠΑΣ στην Κομοτηνή



Με πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, αλλά και με ένα σχήμα που δεν έχει παίξει ποτέ από την αρχή του πρωταθλήματος αναμένεται να παρουσιαστεί στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανθρακικό η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Η αιτία δεν είναι άλλη από τις αναγκαστικές απουσίες παικτών που έχει να αντιμετωπίσει ο Γ. Χριστόπουλος, αφού οι τραυματισμοί έγιναν ξαφνικά… επιδημία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Απόντες σίγουρα από την αυριανή αναμέτρηση θα είναι οι Ντάσιος και Τζημόπουλος με τον περίπτωση του αρχηγού να είναι πιο δύσκολη αφού μπορεί να απουσιάσει για έναν ολόκληρο μήνα από τις υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ ο Τζημόπουλος λογικά θα είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής. 
Εξαιρετικά δύσκολο είναι να προλάβει ο Φ. Γεωργίου που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο Τόμας Ντε Βισέντι ακολούθησε τον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων από τη Δευτέρα, όμως η χρησιμοποίησή του από την αρχή σε ένα τέτοιο παιχνίδι ενδέχεται να κρύβει κινδύνους για υποτροπή του τραυματισμού του.
Οι Αλβανοί διεθνείς Λίλα και Βίλα τουλάχιστον επέστρεψαν κανονικά από τις υποχρεώσεις που είχαν με την εθνική ομάδα της χώρας τους και λογικά θα πάρουν τη θέση τους στο αρχικό σχήμα. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Γεωργίου που αγωνίστηκε ως βασικός σε όλα τα παιχνίδια ως τώρα, ο Γ. Χριστόπουλος δοκίμασε στις τελευταίες προπονήσεις τον Νικλητσιώτη σε θέση επιθετικού από τη δεξιά πτέρυγα, που δίνει βοήθειες στον προωθημένο Ίλιτς.
Θέση ακόμη διεκδικεί για πρώτη φορά και ο Κεϊτά στο βασικό σχήμα, μαζί με τους Τσουκαλά, Βίλα και Κοροβέση στη μεσαία γραμμή.
Από την άλλη πάντως, οι απουσίες κάποιων παικτών, μπορεί να θεωρηθούν και ως μία πρώτης τάξης ευκαιρία για τους υπόλοιπους να κερδίσουν μία θέση στην 11άδα, αποδεικνύοντας ότι μπορούν και αυτοί να πάρουν φανέλα βασικού.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα το διευθύνει ο Τριτσώνης του συνδέσμου Μακεδονίας.
Στο πλευρό του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν στην Κομοτηνή, όχι τόσο από τα Γιάννινα, όσο από άλλες πόλεις της Θράκης και της Μακεδονίας, όπου υπάρχουν αρκετοί πυρήνες φιλάθλων της ομάδας.
Ο Άγγελος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Για όσα έζησε την περασμένη χρονιά στον πάγκο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για την αγάπη των φιλάθλων του ΠΑΣ προς την ομάδα, αλλά και για τη φετινή πορεία της ομάδας μίλησε στην εκπομπή του Μιχ. Μερτζιανίδη «Sport Heart» στον SUPER FM 104,3 ο τέως προπονητής του ΠΑΣ, Άγγελος Αναστασιάδης.
«Τα συναισθήματα είναι δεδομένα. Έχω επαφή και με τα παιδιά και με πολλούς ανθρώπους εκεί, αγωνιώ όπως και οι άλλοι για την πορεία της ομάδας», τόνισε αρχικά για να αναφερθεί στη φετινή πορεία της ομάδας και στο εάν κοστίζει η απειρία πολλών παικτών.
«Είναι καλή η προσπάθεια, θα μπορούσε να είναι και καλύτερη, αλλά είναι καλή. Δεν ξέρω, αν φταίει η απειρία, αλλά αυτές είναι επικίνδυνες διαπιστώσεις. Και όλες οι άλλες ομάδες έχουν πολλά νέα παιδιά. Ειδικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλά νέα παιδιά. Υπάρχουν καινούργιες ομάδες. Έχει τα θετικά του αυτό και μερικά απ' αυτά είναι ότι πολλά νέα παιδιά, Ελληνόπουλα, έχουν δουλειά. Το ποδόσφαιρο βρίσκει την ταυτότητά του την ελληνική και όπως ξέρετε εγώ είμαι υπέρ των Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Οι πολύ λίγοι οι ξένοι που κάνουν τη διαφορά. Οι περισσότεροι μόνο προβλήματα δημιουργούν. Αλλά πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη και μεγάλη υπομονή, κάτι που σαν λαός είναι δύσκολο να το έχουμε κι αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα», είπε για να συμπληρώσει ότι ο διάδοχός του στον πάγκο Γ. Χριστόπουλος «τα πάει μια χαρά».
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους φιλάθλους της ομάδας του ΠΑΣ, λέγοντας πως «αν δεν ήταν αυτοί, που θα πηγαίναμε εμείς; Ήταν μαζί μας συνέχεια και παντού. Ξέρετε καμιά φορά μπορεί να έρθουν 2 άτομα στο γήπεδο και να επευφημούν, μπορεί να έρθουν 2.000 και να βρίζουν και να κάνουν κακό. Αυτή η αγάπη του κόσμου των Ιωαννίνων στην ομάδα είναι φανταστική. Ερχόντουσαν για να βοηθήσουν. 
Όταν λοιπόν αγαπάς την ομάδα, δεν μπορείς να κάνεις αυτούς τους ανθρώπους να πικραίνονται από το πρωί ως το βράδυ. Πρέπει να παρακαλάς το Θεό να κάνεις όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη για να κάνεις τους ανθρώπους χαρούμενους. Αυτή είναι η δουλειά μας».
 Από την Ελευθερία

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!