Η Δήμαρχος Σουλίου για τον «Λάμποβος»



Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παραδοσιακή εμποροπανήγυρη «Λάμποβος» Παραμυθιάς, που κατά κοινή ομολογία ήταν ο πιο πετυχημένος των τελευταίων ετών από άποψη διοργάνωσης, ασφάλειας, πρόσβασης στα παραπήγματα και εμπορικής επιτυχίας. 
Η πόλη γέμισε επισκέπτες. Γέμισε «ζωή». 
Και φέτος η δημοτική αρχή ανέλαβε εξ ολοκλήρου το σχεδιασμό, τη διαχείριση και υλοποίησή του.

Για τα μικρά παιδιά, το λούνα παρκ και όλα τα ψυχαγωγικά παιχνίδια, εγκαταστάθηκαν και λειτούργησαν στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου Βούλγαρη, στο κέντρο της πόλης, με εύκολη πρόσβαση και σε χώρο απολύτως ασφαλή.
Μικροπροβλήματα και αστοχίες που εντοπίστηκαν όλες αυτές τις ημέρες, οι πολίτες να είναι σίγουροι ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να εξαλειφθούν. Ο «Λάμποβος» που από πολλές δεκαετίες πραγματοποιείται στην Παραμυθιά, είναι διαχρονικός θεσμός όχι μόνο για την πόλη, αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Τα επόμενα χρόνια, με κοινή προσπάθεια, θα γίνει ακόμη πιο πετυχημένος, λειτουργικός και παραγωγικός.
Τις επόμενες ημέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα οικονομικά δεδομένα του λαμπόβου (εισπράξεις - δαπάνες ).
Για την πολύμηνη προετοιμασία, διενέργεια και ολοκλήρωση όλου του εγχειρήματος, η δημοτική αρχή ευχαριστεί ιδιαίτερα την επιτροπή Λαμπόβου, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τις Αστυνομικές και Πυροσβεστικές αρχές Παραμυθιάς, την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, τον εμπορικό κόσμο της πόλης, τους εθελοντές πολίτες, το προσωπικό του Δήμου Σουλίου, τους συμμετέχοντες και επισκέπτες και όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλλαν στην πετυχημένη και χωρίς προβλήματα διεξαγωγή του.

Παραμυθιά, 15 Οκτωβρίου 2012
Η Δήμαρχος Σουλίου

Μπραΐμη - Μπότση Σταυρούλα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!