Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πλαταριά Θεσπρωτίας



Ένα ακόμη σημαντικό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών προς το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με σκοπό την προώθησή τους στην Ιταλία, κατάφεραν το μεσημέρι της Δευτέρας αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας
σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.
Στην Πλαταριά Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο ο 47χρονος Σύριος διακινητής είχε επιβιβάσει τους μη νόμιμους μετανάστες, με σκοπό να τους μεταφέρει στο Νέο Λιμάνι Ηγουμενίτσας ώστε να εξέλθουν από την ελληνική επικράτεια, έναντι αδιευκρίνιστου χρηματικού ποσού. 
Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, οι λαθρομετανάστες, τέσσερις Σύριοι και ένας Παλαιστίνιος, κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα Ισπανίας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας, τα οποία έφεραν εμφανή σημάδια πλαστότητας. 
Κατασχέθηκαν δύο ισπανικές ταυτότητες, δύο ρουμανικές ταυτότητες, δύο ταυτότητες και ένα διαβατήριο Βουλγαρίας που θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση, το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ, το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των λαθρομεταναστών και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο διακινητής και οι πέντε λαθρομετανάστες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!