Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ ο εξοπλισμός του ΤΕΠ Ηγουμενίτσας





Με απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου που υπογράφτηκε στις 2.11.2012, εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας- Ηπείρου του ΕΣΠΑ το υποέργο της προμήθειας και εγκατάστασης ιατρικού, ξενοδοχειακού και λοιπού εξοπλισμού του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) του Γ.Ν. Φιλιατών στην Ηγουμενίτσα.
 
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 2.055.760 ευρώ, ενώ με την ίδια απόφαση ως φορέας υλοποίησης ορίστηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το οποίο και θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα στην προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού σύμφωνα με τις διατάξεις για τις κρατικές προμήθειες.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Αντώνης Μπέζας, με αφορμή την εξέλιξη αυτή, δήλωσε ότι η συγκεκριμένη ένταξη, που έρχεται να ολοκληρώσει λειτουργικά το Τ.Ε.Π. Ηγουμενίτσας, σε συνδυασμό με την πρόσφατη δημοπράτηση του αντίστοιχου εξοπλισμού της επέκτασης του Νοσοκομείου Φιλιατών, αποδεικνύει ότι παρά τις δυσμενείς δημοσιονομικές συνθήκες, ενισχύεται και αναβαθμίζεται ακόμη περισσότερο η ποιοτική παροχή νοσοκομειακών υπηρεσιών στο νομό και υλοποιείται ο σχεδιασμός που έχει γίνει από το παρελθόν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!