Έμπαιναν στην καφετέρια, έπαιρναν το κινητό και έφευγαν



Συνελήφθησαν σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο άνδρες, ένας υπήκοος Αλγερίας και ένας υπήκοος Παλαιστίνης ηλικίας 27 και 43 ετών, οι οποίοι επιδίδονταν σε κλοπές κινητών τηλεφώνων.
Ειδικότερα, οι δύο, το απόγευμα και το βράδυ της προηγούμενης ημέρας σε διαφορετικές τοποθεσίες στην πόλη των Ιωαννίνων, εισήλθαν σε καφετέρια και αναψυκτήριο και αφού αφαίρεσαν δύο κινητά τηλέφωνα από τραπέζια των καταστημάτων, τράπηκαν σε φυγή. Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί ενεργούσαν από κοινού και συγκεκριμένα ο ένας επιτηρούσε το γύρω χώρο (τσιλιαδόρος) ενώ ο άλλος την κατάλληλη στιγμή εισέρχονταν στο κατάστημα και αφαιρούσε το κινητό τηλέφωνο.
Για την ανεύρεση των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους λίγες ώρες μετά τις κλοπές.
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παράνομες πράξεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!