Διαζύγιο Ρεάλ – Μουρίνιο



Μετά τον Μουρίνιο τι?

Η φωτογραφία με τη ραγισμένη καρδιά φιγουράρει στην ιστοσελίδα της Marca για το μεγάλο διαζύγιο.
Η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της Ισπανίας αναφέρει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός Ζοζέ Μουρίνιο συμφώνησε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ολοκληρώσουν στο φινάλε της φετινής σεζόν τη συνεργασία τους.
Αυτή την περίοδο βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για το πως θα λυθεί το συμβόλαιο του Special One, καθώς τον περασμένο Μάη ανανεώθηκε έως τον Ιούνιο του 2016. Ωστόσο η απόφαση για το διαζύγιο είναι ειλημμένη όπως τονίζεται στο δημοσίευμα.
Οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν διαταραχθεί καθώς ο Πορτογάλος θεωρεί πως ο Πέρεθ δεν τον έχει καλύψει καθόλου φέτος σε όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει, όπως στην κόντρα του με τον Σέρχιο Ράμος ή στη διαμάχη του με τον Αλμπέρτο Τορίλ, προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης Β’.
Να σημειωθεί ότι τα αγγλικά Μέσα εδώ και καιρό ισχυρίζονται ότι την επόμενη σεζόν ο Ζοζέ Μουρίνιο θα εργαστεί στην Αγγλία καθώς η κόρη τους θα σπουδάσει σε πανεπιστήμιο του νησιού.
Μία από τις υποψήφιες ομάδες είναι φυσικά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε περίπτωση που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποφασίσει να αποσυρθεί. Ίσως δεν είναι καθόλου τυχαίες οι δηλώσεις στο ΙΤV4: “Μπορεί να με διαδεχτεί ο Μουρίνιο”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!