Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για αγοραπωλησία και κατοχή ηρωίνης


Συνελήφθησαν χθες (22-01-2013) στο Καρτέρι Θεσπρωτίας και στο Βράχο Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 48, 34, 50 και 32 ετών, για  αγοραπωλησία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, χθες το μεσημέρι, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν στο Καρτέρι Θεσπρωτίας το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου επέβαιναν οι τρεις από τους δράστες.
Στην κατοχή των δραστών, βρέθηκε  και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους (1,4) γραμμαρίων ενώ ο 48χρονος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, κατάπιε αυτοσχέδια συσκευασία (φιξάκι) που περιείχε ναρκωτική ουσία, ενώ αντιστάθηκε, με χρήση βίας, κατά τη σύλληψή του.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι είχαν προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες, έναντι χρηματικού ποσού από 32χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε  στον Βράχο Πρέβεζας και συνελήφθη ενώ στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά χάπια.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!