Εξάρθρωσαν μεγάλο κύκλωμα εμπορίας χασίς



Ισχυρό χτύπημα της Αστυνομίας με 9 συλλήψεις από το Καλπάκι ως την Αμφιλοχία
Νέες συλλήψεις για συμμετοχή σε κύκλωμα μεγάλης διακίνησης ναρκωτικών έγιναν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, που αυτή τη φορά εξάρθρωσε μία εγκληματική οργάνωση εμπόρων ναρκωτικών που διακινούσε με αυτοκίνητα ποσότητες κάνναβης από την Αλβανία προς το εσωτερικό της χώρας. 
Το μεσημέρι της Κυριακής συνελήφθησαν στο Καλπάκι και στην Αμφιλοχία, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας και με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας έξι μέλη της σπείρας, εκ των οποίων τρεις Αλβανοί, ηλικίας 28, 26 και 20 ετών, και τρεις Έλληνες, δύο άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 22,31 και 23 ετών. 
Τα μέλη της σπείρας εντοπίστηκαν κατά την παραλαβή φορτίου κάνναβης βάρους περίπου 70 κιλών, το οποίο ήταν κρυμμένο σε καβάτζα σε δασική περιοχή στο Δελβινάκι και με συντονισμένες ενέργειες συνελήφθησαν. 
Για τη διακίνηση των ναρκωτικών χρησιμοποιήθηκαν δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα λειτουργούσε ως προπομπός, κατοπτεύοντας το δρομολόγιο κίνησης και ελέγχοντας για τυχόν διενέργεια αστυνομικών ελέγχων κατά μήκος της διαδρομής, ενώ το άλλο προοριζόταν για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι ιθύνων νους της εγκληματικής οργάνωσης είναι ο 28χρονος Αλβανός, ο οποίος οργάνωσε τις λεπτομέρειες της εισαγωγής και μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών και κατένειμε ειδικό ρόλο στο κάθε μέλος της οργάνωσης.
Κατασχέθηκαν συνολικά ακατέργαστη κάνναβη βάρους 70 κιλών και 485 γραμμαρίων, δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα και τέσσερα κινητά τηλέφωνα. 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!