Πρέβεζα: Μεγάλη επιτυχία της δίωξης ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν πάνω από 250 κιλά κάνναβης



Πρέβεζα: Μεγάλη επιτυχία της δίωξης ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν πάνω από 250 κιλά κάνναβης
 Τα ναρκωτικά έχουν μεταφερθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας και εκτιμάται ότι ξεπερνούν τα 250 κιλά
Με τον καλύτερο τρόπο αξιοποίησαν πληροφορίες που είχαν άνδρες της ομάδας δίωξης ναρκωτικών της  Ασφάλειας Πρέβεζας.
Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι άγνωστα άτομα, θα μεταφέρουν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών με σκάφος και θα τα εναποθέσουν σε ερημική παραλία της Πλαταριάς στην Θεσπρωτία.
Η περιοχή τέθηκε υπό παρακολούθηση και όντως σε απόμερο σημείο έφτασε σκάφος το οποίο άφησε τους σάκους κι έγινε… καπνός.
Στο σημείο όπου ξεφορτώθηκαν τα ναρκωτικά έφτασε στα επόμενα λεπτά ένας 23χρονος αλλοδαπός, με σκοπό να τα μεταφέρει και να τα κρύψει ώστε στη συνέχεια τα κυκλώματα να μεριμνήσουν για τη μεταφορά τους στο εσωτερικό της χώρας.
Πριν ξεκινήσει καλά καλά τη διαδικασία μεταφοράς οι αστυνομικοί της ομάδας δίωξης ναρκωτικών και της ασφάλειας Πρέβεζας επενέβησαν και τον συνέλαβαν λίγο μετά τις 09:00, ενώ παράλληλα κατέσχεσαν μία μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Τα ναρκωτικά έχουν μεταφερθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας και εκτιμάται ότι ξεπερνούν τα 250 κιλά.
Το τελευταίο διάστημα οι επιτυχίες των αστυνομικών αρχών της Ηπείρου διαδέχονται η μία την άλλη και αφορούν σε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών αλλά και συλλήψεις μελών που μετέχουν σε κυκλώματα διακίνησης.
Ήδη στον πρώτο ενάμισι μήνα του έτους οι ποσότητες που έχουν κατασχεθεί πλησιάζουν τους δύο τόνους, ποσότητα που κατάσχετε σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα στη διάρκεια ενός έτους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!