Καραμπόλα στο ράλι της Φλώριντα έστειλε στο νοσοκομείο 28 θεατές! VIDEO



Συγκλονιστικές εικόνες...

 
28 θεατές την ώρα που παρακολουθούσαν τον αγώνα ράλι της NASCAR στην πίστα της Ντεϊτόνα στη Φλόριντα…τραυματίστηκαν όταν 10 αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να εκτοξευτούν μεταλλικά κομμάτια. Μάλιστα 2 από αυτούς νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, 14 τραυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομείο. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ένα 14χρονο αγόρι, που βρίσκεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση, καθώς και ένας άνδρας ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.
«Συντρίμμια εκσφενδονίζονταν παντού. Λάστιχα πετούσαν και υπήρχε παντού καπνός», δήλωσε θεατής, ο αδελφός του οποίου διακομίστηκε σε νοσοκομείο με τραύματα το πόδι.
Ο συγκεκριμένος αγώνας διεξήχθη μόλις μία ημέρα πριν το κορυφαίο γεγονός της NASCAR, τον αγώνα 500 μιλίων, Daytona 500. Ο Τόνυ Στιούαρτ αναδείχθηκε νικητής.
Ο πρόεδρος της NASCAR Μάικ Έλτον δήλωσε στο αθλητικό τηλεοπτικό κανάλι ESPN ότι «οι προσευχές μας και οι σκέψεις μας είναι με όλους τους τραυματίες».


Κατά τη σύγκρουση το αυτοκίνητο του Κάιλ Λάρσον εκτοξεύτηκε στον αέρα, αλλά ο οδηγός κατάφερε να βγει σώος. Ο οδηγός Μάικλ Ανέτ της ομάδας Richard Perry Motorsports διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χάλιφαξ και θα παραμείνει εκεί για παρακολούθηση. Ο Ανέτ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από πόνους που αισθανόταν στο στέρνο και το στήθος του και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.
Παρακολουθήστε τη συγκλονιστική σύγκρουση…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!