Παρουσιάστηκαν τα 4 τραγούδια για τον ελληνικό τελικό της Eurovision



Μάθε τι έγινε στην παρουσίαση των 4 τραγουδιών που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό της Eurovision. Δες φωτογραφίες αλλά και βίντεο των διαγωνιζόμενων τραγουδιών.
Παρουσιάστηκαν τα τέσσερα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει το Μάιο στη Σουηδία.
Η παρουσίαση έγινε στο ξενοδοχείο Semiramis στο Κεφαλάρι όπου προβλήθηκαν τα τέσσερα video clip των τραγουδιών. Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε τη σύντομη παρουσίαση των τραγουδιών ενώ ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι ο τελικός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (18/2) στο Γκάζι με παρουσιαστές τη Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Καπουτζίδη.
Πρώτο τραγούδι που παρουσιάστηκε ήταν το "Alcohol is free" των Koza Mostra και του Αγάθωνα Ιακωβίδη του οποίου ο στίχος κατά βάση είναι ελληνικός και ο ήχος είναι Βαλκάνιος.
Ακολούθησε το τραγούδι του Alex Leon και της Georgina με τίτλο "Angel" σε ήχους oriental και dance και στίχο αγγλικό. Οι δυο τους σε δηλώσεις ανέφεραν μεταξύ των άλλων πως το "Angel" είναι τραγούδι γραμμένο για τη Eurovision για αυτί και έβαλαν άρωμα... ανατολής στο κομμάτι.

Τρίτο τραγούδι παρουσιάστηκε το "One Last Kiss" με τραγουδίστρια τη Θωμαή Απέργη. Ποπ πινελιές και αγγλικό στίχο. Η τραγουδίστρια εξήγησε πως το τραγούδι είναι σε ήχους Rockabilly ενώ δήλωσε πως δεν είναι καθόλου αγχωμένη.
Last but not least εκείνο της Αγγελικής Ηλιάδη με τίτλο "Χίλιες και μια νύχτες". Ένα καθαρά λαϊκό τραγούδι με ελληνικό στίχο, γνώριμο στοιχείο για την τραγουδίστρια. Η ίδια σε δηλώσεις της ανέφερε πως το τραγούδι σε μουσική και στίχους του Κυριάκου Παπαδόπουλου, είναι αρκετά δυναμικό και ελληνικό κάτι που δείχνει την ταυτότητά της.
Μικρά - μικρά
Η Αγγελική Ηλιάδη φορούσε ένα μπλε μακρύ φόρεμα και ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες.
Η Θωμαή Απέργη επέλεξε κόκκινη φούστα την οποία συνδύασε με μαύρη μπλούζα και γόβες του ίδιου χρώματος.
Μαύρο φόρεμα με πλατφόρμες επέλεξε η Georgina.
Το μαύρο επικράτησε και στα τέσσερα video παρουσίασης των τραγουδιών.
Αγγελική Ηλιάδη - Θωμαή Απέργη εμφανίστηκαν ελαφρώς μαυρισμένες γεγονός που τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!