Ακόμα 200 κιλά χασίς σε επιχείρηση της Αστυνομίας κατά διακινητών στο Ράγιο Θεσπρωτίας



Κυριακή, 24 Μάρτιος 2013
Συνελήφθησαν σήμερα νωρίς το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, τέσσερις ημεδαποί (ηλικίας 36, 34, 46 και 49 ετών), για μεταφορά και εμπορία μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίσθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στο Ράγιο Θεσπρωτίας, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο. 
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 36χρονος και ο 34χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά σάκοι, που περιείχαν -195- δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους -201.255- γραμμαρίων. 
Επίσης, λίγη ώρα αργότερα, στο 1ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων συνελήφθησαν οι άλλοι δύο δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και λειτουργούσαν ως προπομποί, προκειμένου να καθορίζουν το ακολουθητέο δρομολόγιο και να επιτηρούν παράλληλα τη διαδρομή προς αποφυγή αστυνομικών ελέγχων. 
Τα δύο οχήματα καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις παράνομες συναλλαγές τους, κατασχέθηκαν. 
Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!