Διαστάσεις παίρνει η κλοπή πολυτελών αυτοκινήτων



Το έβδομο κατά σειρά εντοπίστηκε από Τελωνειακούς στην Κακαβιά – Ανάγκη για συντονισμό της δράσης όλων των φορέων ενάντια στα κυκλώματα
Διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο της διακίνησης κλεμμένων πολυτελών αυτοκινήτων τα οποία τα κυκλώματα προσπαθούν να περάσουν στην Αλβανία.
Το Σάββατο το βράδυ οι Τελωνειακοί στην Κακαβιά εντόπισαν ένα ακόμα κλεμμένο τζιπ το οποίο είχε παραποιημένο πλαίσιο, πλαστές πινακίδες, πλαστή άδεια κυκλοφορίας και πλαστή εξουσιοδότηση.
Είχε προηγηθεί την προηγούμενη εβδομάδα ο εντοπισμός έξι ακόμα κλεμμένων αυτοκινήτων στα οποία διαπιστώνονται πανομοιότυπες παρεμβάσεις: πλαστές άδειες κυκλοφορίας, πλαστές εξουσιοδοτήσεις, πανομοιότυπες πινακίδες, παραποιημένα πλαίσια, ακόμη και παραποιημένοι εγκέφαλοι.
Απ’ ό,τι φαίνεται, στόχος των κυκλωμάτων που κλέβουν τα αυτοκίνητα, κυρίως τζιπ στην Ελλάδα, είναι να τα περάσουν στην Αλβανία είτε προς πώληση είτε για να διεκδικήσουν αποζημιώσεις από τις ασφαλιστικές εταιρίες. Αξιοσημείωτο είναι ότι χρησιμοποιούν ως οδηγούς νεαρούς κυρίως Αλβανούς.
Σε ανακοίνωσή του, χθες, ο Διευθυντής του Τελωνείου Κακαβιάς Μ. Στεφάνου, επισημαίνει πως οι τελωνειακοί βρίσκονται καθημερινά σε ετοιμότητα και διενεργούν εντατικούς ελέγχους, και προσθέτει πως η συνεργασία όλων των φορέων είναι επιβεβλημένη για να τεθεί ένα τέλος στη δράση των κυκλωμάτων αυτών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!