Έξι λαθρομετανάστες σε φορτίο με πέτρες



Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προσπάθεια λαθρομεταναστών να περάσουν από την Ελλάδα στην Ιταλία μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, με τους τρόπους που χρησιμοποιούν να είναι πλέον «κλασικοί», αλλά συχνά επικίνδυνοι.
Μεταμεσονύκτιες ώρες της Κυριακής, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής, συνελήφθη ένας 38χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού  με επικαθήμενο, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφερε κρυμμένους ανάμεσα σε κενό που δημιουργούσαν οι παλέτες με πέτρες, έξι αλλοδαπούς χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Επίσης, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, συνελήφθη την Παρασκευή ένας  51χρονος οδηγός φορτηγού με επικαθήμενο, καθώς διαπιστώθηκε ότι  μετέφερε τρεις αλλοδαπούς λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Άλλες τρεις περιπτώσεις καταγράφηκαν το πρωί του Σαββάτου. Στην πρώτη συνελήφθησαν  δύο λαθρομετανάστες που βρέθηκαν κρυμμένοι σε επικαθήμενο φορτηγό, στη δεύτερη συνελήφθη ένας 25χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, στο οποίο επέβαινε ένας  αλλοδαπός που κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, ενώ στην Τρίτη συνελήφθη ο 45χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και ο 27χρονος συνοδηγός, καθώς  διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν τρεις λαθρομετανάστες με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ κατασχέθηκαν τα οχήματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!