Στον Αχέροντα ψάχνουν τους δραπέτες ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ <ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ>

Στον Αχέροντα ψάχνουν τους δραπέτες

 

Mπλόκα από τον Αχέροντα μέχρι την ελληνοαλβανική μεθόριο στη Θεσπρωτία έχουν στήσει οι αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής οι καταζητούμενοι έκλεψαν ένα αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας Navara από το Αγρίνιο, έπεσαν σε αστυνομικό μπλόκο στην Άρτα και γάζωσαν το περιπολικό. Στη συνέχεια έκαναν αναστροφή πορείας, εγκατέλειψαν το όχημα και, σύμφωνα με εκτιμήσεις, κινούνται πεζή στο βουνό.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, το αγροτικό αυτοκίνητο εκλάπη συγκεκριμένα από το χωριό Παραβόλα, ενώ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας.





(Φωτογραφία από aerasnews.gr: Το αγροτικό εκλάπη από το χωριό Παραβόλα)




(Το σημείο από όπου εκλάπη το αγροτικό)



Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από την Ήπειρο μαζί με άνδρες των ΕΚΑΜ «χτενίζουν» την πεδιάδα αλλά και τη δύσβατη περιοχή ανάμεσα στην Παραμυθιά και τη Γλυκή για τον εντοπισμό των κακοποιών, οι οποίοι - όπως αποκαλύφθηκε - αφού εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο στη Γλυκή, έκλεψαν μηχανάκι από κάτοικο της περιοχής, για να διαφύγουν.

Στις έρευνες συμμετέχει από τις 11.00 σήμερα το πρωί και ελικόπτερο της αστυνομίας.

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, εξέφρασαν την πεποίθηση ότι οι καταζητούμενοι επιχειρούν να φθάσουν στα ελληνοαλβανικά σύνορα και να διαφύγουν στη χώρα τους.

Προς αυτήν την κατεύθυνση έχουν μετακινηθεί οι δυνάμεις από την Αιτωλοακαρνανία, ενώ έχουν ενισχυθεί και με δυνάμεις από τα Γιάννενα.


(Οι αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα από τον Αχέροντα μέχρι την ελληνοαλβανική μεθόριο στη Θεσπρωτία)

Στην Ήπειρο βρίσκεται και ο αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας Δημήτρης Τσακνάκης.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας θεωρούν ότι οι δραπέτες θα επιχειρήσουν να διαφύγουν προς την Αλβανία, γι’ αυτό έχουν τεθεί σε συναγερμό και οι αστυνομικές δυνάμεις της Θεσπρωτίας.

Παράλληλα, στη θαλάσσια περιοχή από την Αμμουδιά Πρέβεζας μέχρι τη Σαγιάδα Θεσπρωτίας περιπολούν από τα ξημερώματα σκάφη του Λιμενικού Ηγουμενίτσας, για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο διαφυγής των κακοποιών στην Αλβανία διά θαλάσσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη βρέθηκαν στο χωριό Περιθιώτισσα Φωκίδας δύο οχήματα τα οποία χρησιμοποιούσαν για τη διαφυγή τους οι δραπέτες.

Πρόκειται για ένα μπλε Ford, που είχε κλαπεί από το Δίστομο Βοιωτίας, και για ένα λευκό Mitsubishi, το οποίο είχε αφαιρεθεί από τη Φιλοθέη Φωκίδας. Τα δύο αυτοκίνητα τα είχαν καλύψει με κλαδιά και χόρτα, για να μη γίνονται αντιληπτά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!