«Αστακός» η Θεσπρωτία από στεριά, αέρα και θάλασσα- Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες



E-mailΕκτύπωσηPDF
AXERON ELAS

Στη σύσκεψη αναλύθηκαν τα μέχρι στιγμής δεδομένα από τις κινήσεις των δραπετών, οι οποίοι από τα ξημερώματα κινούνται πλέον στην περιοχή της Ηπείρου.
Το σχέδιο δράσης της αστυνομίας για τις επόμενες ώρες αποτέλεσε το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας με την συμμετοχή όλων των κορυφαίων αξιωματικών της Ηπείρου.
Στην Θεσπρωτία βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας από όλη την Ήπειρο αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας. ΕΚΑΜ και ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες οργώνουν κυριολεκτικά την περιοχή σπιθαμή προς σπιθαμή. Από τις δώδεκα το μεσημέρι περίπου στις έρευνες μετέχουν δύο ελικόπτερα τα οποία πετούν στην ευρύτερη περιοχή της Γλυκής και της Λάκκας Σουλίου.

Τις τελευταίες ώρες στην μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας μετέχει και ομάδα βατραχανθρώπων της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος.
Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί, πως στη θαλάσσια περιοχή από την Αμμουδιά Πρέβεζας μέχρι τη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, περιπολούν από τα ξημερώματα σκάφη του Λιμενικού Ηγουμενίτσας, για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο διαφυγής τους, δια θαλάσσης, στην Αλβανία.
Η όλη επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και τελεί υπό τον επιχειρησιακό έλεγχο του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.




EpirusPost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!