Η περιπέτεια του Αντώνη Μπέζα στον αέρα



ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΕΣ ήταν το ταξίδι του Αντώνη Μπέζα το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Θεσπρωτία, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ γιόρτασε την ονομαστική του εορτή εν πτήσει.
Την Παρασκευή ο υφυπουργός Υγείας, αφού ολοκλήρωσε τις δουλειές του και τα ραντεβού του στο υπουργείο, αποφάσισε να πάρει τη βραδινή πτήση των 7.00 για τα Γιάννενα, ώστε να γιορτάσει μαζί με την οικογένειά του. Είχε υπολογίσει όμως χωρίς τα καιρικά φαινόμενα, που είναι απρόβλεπτα στην περιοχή του αεροδρομίου των Ιωαννίνων.
 
Όταν άρχισε η διαδικασία της προσγείωσης άρχισε να πυκνώνει η ομίχλη και ο πιλότος παρέμεινε επί ένα τέταρτο στον αέρα μήπως βελτιωθεί η κατάσταση, κάτι που δεν έγινε, οπότε επέστρεψαν στην Αθήνα. Όταν άνοιξε το τηλέφωνό του ο υφυπουργός είδε εκατοντάδες μηνύματα και κλήσεις για τα «χρόνια πολλά», ενώ προτού προλάβει να συνεννοηθεί με τους συνεργάτες του έπεσε και η μπαταρία.
 
Με τα πολλά, αναχώρησε οδικώς για την Ηγουμενίτσα όπου έφτασε ξημερώματα κατόπιν εορτής. Το πρωί πάντως ήταν στην ώρα του στο ραντεβού στο νοσοκομείο Πρεβέζης για πολύωρη σύσκεψη.   
 
Πάλι δεν πέταξε
 
ΚΑΙ η επιστροφή όμως του Αντ. Μπέζα ήταν επεισοδιακή, καθώς πάλι δεν κατάφερε να πετάξει το αεροπλάνο για την Αθήνα. Πήγε στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, αλλά επί μια ώρα η ομίχλη δεν επέτρεπε την απογείωση. Είχε προνοήσει ωστόσο να έχει το αυτοκίνητό του μαζί κι έτσι επέστρεψε οδικώς, εκμεταλλευόμενος την πολύωρη διαδρομή ώστε να κάνει τα τηλεφωνήματά του. Έπειτα από αυτό ίσως ζητήσει να ξαναγίνονται πτήσεις μέσω Ακτίου Πρεβέζης.
 
Δημοσιεύθηκε στην «ESPRESSO», στις 21.1.2014  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!