Τα τουρκικά ΕΚΑΜ ούτε πόρτα δεν μπορούν να ανοίξουν

ΕΦΟΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ (vid)

Είναι οπλισμένοι "μέχρι τα δόντια", με αλεξίσφαιρα γιλέκα, στολές παραλλαγής, μάσκες που καλύπτουν το πρόσωπο, κρατούν στα χέρια τους όπλα και ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν έφοδο σε κάποιο σπίτι.
 
Οι επίλεκτοι άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας με την αδρεναλίνη στο κόκκινο επιχειρούν να αναπαραστήσουν σκηνή από ταινία δράσης, όμως, το σενάριο δεν τους... "βγαίνει".
 
Βρίσκονται έξω από σπίτι σε κάποια περιοχή της Τουρκίας και ξεσπούν όλη τους την οργή στην ξύλινη πόρτα με σκοπό να την ανοίξουν. Την χτυπούν με μανία με βαριοπούλες, μέχρι που καταφέρνουν μόνο λίγο να την «σκάψουν», χωρίς όμως να την ανοίξουν.
 
Επιμένουν χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στον αγώνα με την πόρτα μπαίνει και δεύτερος σωματώδης ένστολος, αλλά η "μάχη" είναι ανίση. Η πόρτα νικάει.
 
Μετά τις απέλπιδες προσπάθειες και τόσο θόρυβο, οι ηττημένοι άνδρες των ειδικών δυνάμεων έχουν μόνο μία επιλογή: να... περιμένουν να τους ανοίξει ο ένοικος του σπιτιού!
 
Την πόρτα τελικά ανοίγει ένας ηλικιωμένος, αδυνατισμένος άνδρας, που φοράει λευκή φανέλα και μαύρο παντελόνι και κοιτά εμβρόντητος την ομάδα ενστόλων.
 
Μόνο τότε, οι άνδρες που φωνάζουν για να δείξουν την υπεροχή τους και να καλύψουν λίγο τον εξευτελισμό που υπέστησαν, καταφέρνουν να μπουν στην κατοικία του έκπληκτου ηλικιωμένου και να ξεκινήσουν την έρευνά τους.
 
Η απόπειρά τους μαγνητοσκοπήθηκε, πιθανώς από συνάδελφο τους, και στη συνέχεια το απόσπασμα αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο όπου έκανε τον γύρο του κόσμου, αποσπώντας σχόλια χρηστών για τον δυναμισμό και την αποτελεσματικότητα των τουρκικών ειδικών δυνάμεων.





 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!