Το καλοκαίρι στην ΠΑΕ ο Γιαννακόπουλος

 


Τελικά η γιορτή του Παναθηναϊκού για τα 106 χρόνια ζωής έβγαλε είδηση και για το μέλλον του συλλόγου! 

Το απόγευμα της Δευτέρας, έπειτα από πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στον «Τάφο του Ινδού», όπου οι «πράσινοι», δήλωσαν ενιαίοι και αδιαίρετοι και μάλιστα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε πως από το καλοκαίρι θα μπει ενεργά και στην ΠΑΕ, αφού θα δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται δίπλα στον Γιάννη Αλαφούζο και οικονομικά!

Παράλληλα, ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ εκτόξευσε... βέλη κατά της πολυμετοχικότητας, κάνοντας λόγο για μαύρη σελίδα στον σύλλογο:

«Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό. Είναι σημαντικό που είμαστε όλη η Παναθηναϊκή οικογένεια εδώ για να γιορτάσει την επέτειο της ίδρυσης του συλλόγου. Είναι πολύ ωραίο που υπάρχει πολύς κόσμος. Θα μπορούσε να είναι και περισσότερος».

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της μπασκετικής ομάδας, σχολίασε: «Μέχρι τώρα η ομάδα είναι μέσα σε όλους τους στόχους της. Σε λίγες μέρες από σήμερα διεκδικούμε τον πρώτο μας τίτλο για την χρονιά. Ελπίζουμε για το καλύτερο».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε και στο ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι έχει πάρει κάποιες πρώτες αποφάσεις που θα τις ανακοινώσει σε λίγο καιρό: «Ως οπαδός ευχαριστώ τον κ. Αλαφούζο γιατί έχει αναλάβει την πιο δύσκολη περίοδο τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας και διαδέχθηκε την πιο μαύρη περίοδο, αυτή της πολυμετοχικότητας που όχι μόνο άφησε δυσβάσταχτα χρέη αλλά παραλίγο να αλλοιώσει το DNA του συλλόγου με ολέθριες συνέπειες. Δεσμεύομαι από το καλοκαίρι ότι εφόσον το θέλει ο κ. Αλαφούζος, θα είμαι κοντά σας και οικονομικά».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν μεταξύ των υψηλών προσκεκλημένων της εκδήλωσης του Ερασιτέχνη και κάθισε δίπλα στον πρόεδρο, Ηλία Μιχαλαριά και στον πατέρα του, Παύλο Γιαννακόπουλο, ιστορικό ηγέτη της ΚΑΕ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!