Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ποια μεγάλη επιτυχία διασκευάζουν Master Tempo και Ζωή Χρήστου!


Όλα όσα έγιναν στα γυρίσματα του video clip
ΜΟΝΟ στο STAR.GR: Ποια μεγάλη επιτυχία διασκευάζουν Master Tempo και Ζωή Χρήστου!

21.01.2016 - 09.55
​Ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ντουέτα των ‘90s, που ακούμε ακόμα και σήμερα, διασκευάζουν οι Master Tempo και η Ζωή Χρήστου! Το star.gr αποκαλύπτει αποκλειστικά τις λεπτομέρειες και παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα για το video clip του τραγουδιού.
00.jpg

Το τραγούδι που θα ακούσουμε σε νέα εκτέλεση είναι το «Μη Γυρίσεις Ξανά», της Νατάσσας Θεοδωρίδου και του Τριαντάφυλλου, σε στίχους Ελένης Γιαννατσούλια και μουσική Kasiek Alex, που κυκλοφόρησε το 1997.
6.jpg
Master Tempo και Ζωή βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης στα νότια προάστια της Αθήνας και οπτικοποίησαν το τραγούδι υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, τόσο στους χώρους γνωστού ξενοδοχείου, όσο και στην παραλία.
7.jpg
Το concept είναι… underground: ο Πέτρος εμφανίζεται να παίζει χαρτιά σε μία παράνομη λέσχη στην οποία εργάζεται ως σερβιτόρα η Ζωή, ωστόσο, οι δυό τους θα αποδειχθούν συνένοχοι, καθώς έχουν οργανώσει κόλπο ώστε να «σηκώσουν» όλα τα λεφτά και να φύγουν!
0.jpg

Παρά τα πολύωρα γυρίσματα και το τσουχτερό κρύο, όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
8.jpg
Η διασκευή του «Μην Γυρίσεις Ξανά» θα κυκλοφορήσει μαζί με το video clip, από τη δισκογραφική εταιρεία Spin Records, σε λίγες μέρες!
9.jpg

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου
Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!